Hiedanranta julkisivupuhdistus tampere

Historiallinen Hiedanranta Tampereella

2.9.2024

”Uutta kaupunginosaa rakentaessa on tärkeä muistaa sen pitkä historia” – näin todetaan Hiedanranta historian alkusanoissa.

Tämä lähtökohta oli tärkeä, kun aloitimme graffitinpoiston puhdistustyönä näistä historiallisesti merkittävistä, tiilipintaisista rakennuksista Hiedanrannassa. Rakennukset ovat rakennettu eri vuosikymmenillä ja näin myös tiilet ovat eri vuosikertaa. Puhdistus tuli tehdä vanhaa kunnioittaen ja kuitenkin niin että tiilissä säilyi niiden historia.

Työmaalla puhdistustyö eteni joutuisasti, työnjälki oli erinomainen. Yhteistyö työn tilaajan kanssa oli positiivista ja sujuvaa.

Sateettomat kesäpäivät ja auringonpaiste Tampereella nopeuttivat työsuoritusta.

Käsittelimme tiilipinnat puhdistuksen jälkeen kotimaisella SILKO-hyväksytyllä uhrautuvalla Soledon graffitisuojalla. Puhdistusmenetelmämme mahdollistaa graffitisuojan levityksen heti puhdistuksen jälkeen puhtaaseen pintaan.

Puhdistustyön teimme synteettisellä rakeella, joka ei vahingoita puhdistettavan kohteen pintaa. Tuote on Ympäristöystävällinen ja puhdistusmenetelmä vedetön.

”Pitää sanoa, että olen kaikista ennakkokäsityksistäni huolimatta positiivisesti yllättynyt työn jäljestä."

Lasse Alkula, Kiinteistöpäällikkö,
Hiedanrannan Kehitys Oy

hiedanrannan graffittien poisto

Jaa somessa

Dry Ice Finland on ympäristöystävällisen puhdistuksen edelläkävijä. Aloitimme toimintamme 2014 ja olemme menestyksekkäästi palvelleet jo tuhansia yrityksiä, taloyhtiöitä sekä tuhansia yksityishenkilöitä erityyppisissä käyttökohteissa. Tarjoamme kuivajääpuhdistuspalvelua valtakunnallisesti ja olemmekin monen merkittävän kansallisen ja kansainvälisen yrityksen luotettu puhdistuspalvelun tuottaja.